Home Producten Referenties FAQ Downloads Over ons Contact Nieuws en evenementen
maximising performance

Microbellen afscheiden

De SpiroVent is een microbellen luchtafscheider die circulerende lucht en de kleinste luchtbellen op een bijzonder effectieve manier uit het installatiewater haalt. Dit is erg belangrijk voor een installatie want wanneer lucht niet voldoende uit het installatiewater wordt verwijderd, ontstaan er tal van ongemakken en installatie problemen. Af en toe handmatig ontluchten van bijvoorbeeld een verwarmingsinstallatie, koelinstallatie of procesinstallatie kan dit niet voorkomen.

Lees meer over de Spirotech luchtafscheider.

Luchtafscheider voor vloeistofvoerende systemen

Spirotech ontwikkelt en produceert innovatieve totaaloplossingen voor het conditioneren van vloeistoffen in onder andere HVAC-installaties, procesinstallaties, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties en warmwaterinstallaties. Vanwege de focus op kwaliteit, productontwikkeling en procesverbetering worden de Spirotech-producten zoals de ontgasser, snelontluchter, luchtafscheider, vuilafscheider en de open verdeler aanbevolen door vooraanstaande producenten van verwarmingsketels en andere installatiecomponenten.

Meer informatie over onze producten en verkooppunten? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u ook de volgende pagina's bekijken: ontgasser, snelontluchter, luchtafscheider, vuilafscheider, open verdeler, ontluchting, energiebesparing, installatie problemen, waterbehandeling, cv water.


{{ ::item.name }}

{{ ::item.name }}

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com