Home Producten Referenties FAQ Downloads Over ons Contact Nieuws en evenementen
maximising performance

Wij geloven in vernieuwing die tot verbetering leidt.

Continue ontwikkeling vinden we daarom belangrijk. De nieuwste producten en meest recente evenementen waarbij we betrokken zijn vindt u hier.

Productinnovaties bij Spirotech op de ISH 2017

1 jaar geleden Lees meer

SpiroVent RV2 met roterende aansluiting

4 jaren geleden

Spirotech geeft een draai aan installatiegemak!

Vanwege de vele positieve reacties op het draaibare aansluitstuk op de SpiroTrap MB2 en MB3 vuilafscheiders is nu ook de SpiroVent luchtafscheider in deze uitvoering beschikbaar. De SpiroVent RV2 is een volledig universele luchtafscheider. Hij verwijdert, net als alle andere SpiroVent-uitvoeringen, eenvoudig en effectief microbellen en circulerende lucht uit installatiewater. De aansluiting is draaibaar, waardoor de unit geplaatst kan worden in horizontaal, verticaal en zelfs diagonaal leidingwerk.

Lees meer

Vacuümontgassers drukken energiegebruik

5 jaren geleden

Zeer rendabele terugverdientijden gerealiseerd bij BAT

British American Tobacco zet wereldwijd in op duurzaamheid en jaarlijkse vermindering van het energieverbruik. Vanwege zeer goede ervaringen in zijn vorige werkomgeving wilde de Utilities Manager van BAT Niemeyer weten wat Spirotech daarin voor hem kon betekenen. Eén van de aanbevelingen, het installeren van een vacuümontgasser in het koelsysteem, verdiende zichzelf binnen negen maanden terug.<br><br><a href="/_media/nl/nieuws/2012/07/spirotech_bat_iz.pdf" target="_blank">Het vakblad InstallateursZaken besteedde in de uitgave van juni/juli 2012 een artikel aan dit succesverhaal.</a>

Lees meer

Spirotech introduceert SpiroTrap MB3

6 jaren geleden

Een nieuwe kijk op magnetische vuilverwijdering

Voortbordurend op het succes van de SpiroTrap MB2 en de vele enthousiaste reacties uit het veld heeft Spirotech een aantal baanbrekende verbeteringen aangebracht. Resultaat is niet een ietwat verbeterde versie, maar een compleet nieuw concept. Meest in het oog springende innovatie is de afneembare magneet aan de buitenzijde van de vuilafscheider. Deze bevat een unieke veldversterkende technologie, waarvoor de patentaanvraag op dit moment loopt. Daarnaast is de opvangcapaciteit verruimd. Het roterende aansluitstuk is verder verbeterd, waardoor het monteren van de SpiroTrap MB3 nog eenvoudiger en sneller kan worden uitgevoerd.

Lees meer

Universeel monteerbare vuilafscheider met magneet

6 jaren geleden

Spirotech introduceert SpiroTrap MB2

De SpiroTrap MB2 is een volledig universele vuilafscheider, die eenvoudig en efficiënt magnetische en niet-magnetische vuildeeltjes verwijdert uit centrale verwarmingssystemen. De aansluiting is universeel, waardoor de unit geplaatst kan worden in horizontaal, verticaal en zelfs diagonaal leidingwerk.

Lees meer

Innovatienominatie voor SpiroTrap MB3

7 jaren geleden

Opgenomen in Innovatieroute tijdens MCE Expocomfort in Milaan

Vanwege de effectiviteit en de energiebesparingsmogelijkheden van de SpiroTrap MB3 is deze innovatieve vuilafscheider opgenomen in de Innovatieroute tijdens de internationale vakbeurs MCE Expocomfort in Milaan.

Lees meer

Superior S3 evolueert tot Superior S4

7 jaren geleden

Maak kennis met de nieuwe, krachtigere en intelligente SpiroVent Superior Vacuümontgasser

De S4 is de nieuwste in de serie van SpiroVent Superior Vacuümontgassers, met een ongeëvenaarde prestatie in het ontgassen van verwarmings-, koeling- en procesinstallaties.

Lees meer

SpiroCross AX-Serie

7 jaren geleden

Lucht- en vulafscheiding in perfect evenwicht

Bewezen “cross-technologie” nu ook in messinguitvoering<br>

Lees meer

Zelfsluitende Solarontluchters

8 jaren geleden

Geen afsluiters meer nodig, geen gevaar voor droogkoken<br>

Lees meer

SpiroCombi genomineerd

8 jaren geleden

De SpiroCombi is in Engeland genomineerd voor woningbouwproduct van het jaar.<br><br>De SpiroCombi is in Engeland genomineerd voor woningbouwproduct van het jaar bij de "Housing Excellence Awards". De Housing Excellence Awards zijn een beloning voor bedrijven die zich inzetten voor de sociale woningbouwsector; hetzij door beheer of door het ontwikkelen van producten of diensten. De Housing Excellence Awards worden toegekend door een grote uitgever van bladen voor professionals in de woningbouwsector.

Lees meer

{{ ::item.name }}

{{ ::item.name }}

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com