Home Producten Referenties FAQ Downloads Over ons Contact Nieuws en evenementen
maximising performance

Microbellen verwijderen

Ontluchten van installaties zoals een HVAC-installatie, procesinstallatie, verwarmingsinstallatie of koelinstallatie is essentieel. Lucht in een installatie is namelijk vaak de oorzaak van onnodige klachten, overmatige slijtage en vermijdbare procesonderbrekingen. Lucht zit vaak opgelost in de installatievloeistof of is aanwezig in de vorm van zeer kleine bellen (microbellen). De luchtafscheider SpiroVent maakt het mogelijk ook de microbellen uit het water te verwijderen.

Lees meer over ontluchting.

Ontluchting van vloeistofvoerende systemen

Spirotech ontwikkelt en produceert innovatieve totaaloplossingen voor het conditioneren van vloeistoffen in onder andere HVAC-installaties, procesinstallaties, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties en warmwaterinstallaties. Vanwege de focus op kwaliteit, productontwikkeling en procesverbetering worden de Spirotech-producten zoals de ontgasser, snelontluchter, luchtafscheider, vuilafscheider en de open verdeler aanbevolen door vooraanstaande producenten van verwarmingsketels en andere installatiecomponenten.

Meer informatie over onze producten en verkooppunten? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u ook de volgende pagina's bekijken: ontgasser, snelontluchter, luchtafscheider, vuilafscheider, open verdeler, ontluchting, energiebesparing, installatie problemen, waterbehandeling, cv water.


{{ ::item.name }}

{{ ::item.name }}

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com