Home Producten Referenties FAQ Downloads Over ons Contact Nieuws en evenementen
maximising performance

Installatiewater in balans en conditie

De open verdeler met geïntegreerde lucht- en vuilafscheiding ofwel de SpiroCross verenigt drie belangrijke processen, namelijk het zorgen voor hydraulisch evenwicht, luchtafscheiden én vuilafscheiden.

SpiroCross open verdeler zorgt ervoor dat installatiewater zoals verwarmingswater perfect in balans wordt gehouden en geconditioneerd. Hiervoor zet het apparaat diverse technieken in. Allereerst zorgt de SpiroCross voor een goede waterzijdige balans in klimaatinstallaties met meerdere groepen en pompen. Daarnaast vervult het product de functie van luchtafscheider, door ervoor te zorgen dat lucht snel en effectief uit het installatiewater wordt verwijderd. Tot slot is deze open verdeler een uiterst effectieve vuilafscheider, die vuildeeltjes geen kans geeft.

Lees meer over de Spirotech Open verdeler.

Open verdeler voor vloeistofvoerende systemen

Spirotech ontwikkelt en produceert innovatieve totaaloplossingen voor het conditioneren van vloeistoffen in onder andere HVAC-installaties, procesinstallaties, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties en warmwaterinstallaties. Vanwege de focus op kwaliteit, productontwikkeling en procesverbetering worden de Spirotech-producten zoals de ontgasser, snelontluchter, luchtafscheider, vuilafscheider en de open verdeler aanbevolen door vooraanstaande producenten van verwarmingsketels en andere installatiecomponenten.

Meer informatie over onze producten en verkooppunten? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u ook de volgende pagina's bekijken: ontgasser, snelontluchter, luchtafscheider, vuilafscheider, open verdeler, ontluchting, energiebesparing, installatie problemen, waterbehandeling, cv water.


{{ ::item.name }}

{{ ::item.name }}

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com