Home Producten Referenties FAQ Downloads Over ons Contact Nieuws en evenementen
maximising performance

Riepen

De plaatsing van een SpiroVent luchtafscheider en SpiroTrap vuilafscheider in een woonhuis uit de jaren negentig in het Nederlandse plaatsje Goor heeft een energiebesparing opgeleverd van maar liefst 20%. De bewoners hebben het energieverbruik jarenlang nauwkeurig bijgehouden, waardoor de besparing duidelijk kon worden vastgesteld.

Aan de hand hiervan konden nauwkeurige, vergelijkende overzichten worden gemaakt. Bijvoorbeeld om het verschil te zien tussen een koude en een zachte winter. Met inachtneming van deze factoren kon het gasverbruik voor het verwarmen van dit huis met 20% worden vastgesteld. Het werd al snel duidelijk dat de aankoop en plaatsing van de SpiroVent en SpiroTrap in korte tijd waren terugverdiend. Een strenge winter maakt het zelfs mogelijk om de investering al in één jaar terug te verdienen.

“We hadden niet verwacht dat het energieverbruik zo drastisch zou afnemen,” zegt de huiseigenaar. “Behalve de aanzienlijk lagere gasrekening, wordt onze installatie ook beter beschermd tegen storingen en mankementen en alle radiatoren worden nu goed warm.”


Behaalde resultaten

• Aanzienlijk verbeterd rendement
• Investering binnen 2 jaar terugverdiend
• Beduidend verbeterd comfort
• Bescherming van waardevolle installatiecomponenten
• Bewezen 20% energiebesparing

De oplossing

SpiroVent RV2 microbellenluchtafscheider
SpiroTrap MB3 vuilafscheider

Lees meer Lees minder Lees het hele verhaal

Behalve de aanzienlijk lagere gasrekening, wordt onze installatie ook beter beschermd tegen storingen en alle radiatoren worden nu goed warm.
- Familie Riepen, Goor, Nederland


{{ ::item.name }}

{{ ::item.name }}

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com