Home Producten Referenties FAQ Downloads Over ons Contact Nieuws en evenementen
maximising performance

Strathclyde Universiteit

De installaties van de universiteit vanStrathclyde hebben aanzienlijk minderonderhoud nodig dankzij een langdurigeinspanningsverplichting om in samenwerking met Spirotech alle vervuiling uit de verwarmings- en koelinstallaties te verwijderen.

SIBS-gebouw

Vanwege zijn uitstekende ervaringen met het merk heeft AndyMcWatt, Senior Mechanical Engineer bij de universiteit van Strathclyde, in de afgelopen zeven jaar voor alle bestaande en nieuwe installaties binnen de universiteit uitsluitend voor producten van Spirotech gekozen. Zo ook voor de verwarmings- en koelinstallaties in het SIBS Robertson-gebouw van de universiteit.

“Het SIBS-gebouw is een zeer kwetsbaar onderdeel binnen onzeprestigieuze faculteit voor biomedische wetenschappen. Een nauwkeurige temperatuurregeling is er van essentieel belang,”zegt McWatt. “Specifiek in dit gebouw hadden we grote problemen met vervuiling van de regelkleppen van de naverwarmer. Dit probleem werd verergerd door het feit dat de kleppenmoeilijk toegankelijk zijn.”

“Toegang krijgen tot het installatienetwerk om de vervuiling te kunnen verwijderen was een tijdrovende en kostbare klus. Het oplossen van problemen met de installaties in het SIBS-gebouwheeft ons dan ook heel wat tijd en middelen bespaard.”

Verbeterde werking van de installatie


De installatie van de SpiroVent Superior van Spirotech in 2008vormde het begin van de samenwerking met het bedrijf, dieresulteerde in een verbeterde werking van de installaties op hethele terrein en de volledige verwijdering van vervuiling in zowelbestaande als nieuwe installaties.


Behaalde resultaten

• Verbeterde werking van de installatie
• Verwijdering van alle vervuiling uit de installatie
• Minder chemicaliën nodig
• Langere levensduur van de installatie
• Aanzienlijke reductie onderhoudsbehoefte

De oplossing

SpiroCombi lucht- en vuilafscheiders
SpiroTrap vuilafscheider
SpiroVent Superior vacuümontgasser

Lees meer Lees minder Lees het hele verhaal

Wat wij doen werkt, bespaart tijd, maakt een duur chemisch proces overbodig en verlengt de levensduur van de installaties.
- Andy McWatt, Senior Mechanical Engineer, universiteit van Strathclyde


{{ ::item.name }}

{{ ::item.name }}

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com