Home Producten Referenties FAQ Downloads Over ons Contact Nieuws en evenementen
maximising performance

Snelle, effectieve ontluchting


De SpiroTop is een volautomatische snelontluchter. Installatiewater; bijvoorbeeld verwarmingswater, functioneert immers het best als het zo weinig mogelijk lucht bevat. In een installatie verzamelt lucht zich op de hoogste punten, waardoor de stroming wordt verstoord of zelfs helemaal stil komt te liggen. Dit leidt tot installatie problemen. Daarom zorgt de snelontluchter voor ontluchting op een snelle en effectieve manier.

Lees meer over de Spirotech snelontluchter.

Snelontluchter voor vloeistofvoerende systemen

Spirotech ontwikkelt en produceert innovatieve totaaloplossingen voor het conditioneren van vloeistoffen in onder andere HVAC-installaties, procesinstallaties, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties en warmwaterinstallaties. Vanwege de focus op kwaliteit, productontwikkeling en procesverbetering worden de Spirotech-producten zoals de ontgasser, snelontluchter, luchtafscheider, vuilafscheider en de open verdeler aanbevolen door vooraanstaande producenten van verwarmingsketels en andere installatiecomponenten.

Meer informatie over onze producten en verkooppunten? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u ook de volgende pagina's bekijken: ontgasser, snelontluchter, luchtafscheider, vuilafscheider, open verdeler, ontluchting, energiebesparing, installatie problemen, waterbehandeling, cv water.


{{ ::item.name }}

{{ ::item.name }}

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com