Tegenwoordig zijn we nog steeds een familiebedrijf met aanwezigheid over de hele wereld. Het is onze toewijding om u de beste oplossingen te bieden die u helpen energie te besparen, het comfort te verhogen en de prestaties van koel- en verwarmingssystemen te optimaliseren.

Het heeft ons de reputatie opgeleverd van een toonaangevende expert in systeemwaterkwaliteit. Niet alleen door producten van de beste kwaliteit te leveren, maar ook door onze kennis te delen en u op elke mogelijke manier te ondersteunen.

 

De revolutionaire  Spirotube, ontwikkeld door onze oprichter Frans Roffelsen

Kwaliteit is niet alleen een producteigenschap, het is een gewoonte

Kwaliteit is ieders eigen verantwoordelijkheid. Of je nu een producent, distributeur, voorschrijver of installateur bent, we willen allemaal waarde toevoegen voor u en u de beste service verlenen.

Om u de beste service te verlenen als expert beperken wij ons niet alleen tot het maken van de hoge kwaliteit producten voor uw verwarmings- en koelsysteem. Wij bieden ook de service om u ook te kunnen helpen bij toekomstige behoeften en uitdagingen.

Dit betekent dat wij er naar streven ons constant te verbeteren om u zo de beste klantervaring te bezorgen en een inspirerende werkplek voor onze medewerkers te creëren. Daarom zijn wij ISO gecertificeerd.

Dun & Bradstreet

Op 6 mei 2021 heeft Dun & Bradstreet verklaard dat Spirotech B.V. geregistreerd staat als

Dun & Bradstreet Rating 1 bedrijf
D-U-N-S nummer 40-961-2397

Dit betekent dat we in de hoogste kredietwaardigheidsklasse zitten met een minimaal risico op faillissement.

Download het Dun & Bradstreet certificaat

Spirotech - Dun & Bradstreet Rating 1

Sociale en milieutechnische verantwoordelijkheid

Spirotech wil niet alleen een goede werkgever en leverancier zijn. We nemen onze verantwoordelijkheid in de samenleving en ten aanzien van het milieu serieus. Wij ondersteunen diverse initiatieven buiten het feit dat we producten leveren die de energie-efficiëntie verhogen.

Wij zijn betrokken bij maatschappelijke en milieutechnische uitdagingen en ondersteunen (lokale) initiatieven en projecten op het gebied van:

  • Gezondheid en welbehagen van mensen, medisch onderzoek
  • Gelijke behandeling en toegang tot scholing en persoonlijke ontwikkeling
  • Bescherming van dieren, specifiek het leven in zeeën en oceanen
  • Oplossingen voor duurzame productie en gebruik